Новини

Навчально-науковому інституту педагогіки і психології - 23!

У цьому році ми святкуємо 23-тю річницю від дня заснування Навчально-наукового інституту педагогіки і психології, який з 2001 року пройшов шлях від соціально-гуманітарного факультету до одного з провідних і найчисельніших інститутів СумДПУ імені А.С. Макаренка.

Відлік славетної історії ННІПП розпочався порівняно нещодавно, проте можна впевнено стверджувати, що за час свого функціонування він перетворився в потужний навчально-науковий осередок Сумщини зі значними здобутками, твердим базисом, відомими науковими школами та новою генерацією висококласних фахівців.

Свято, яке ми зустрічаємо нині, ознаменовано творчими досягненнями і наполегливою працею всього інститутського колективу - дирекції й науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів.

Звісно, нам не вдалося висвітлити увесь обсяг кропіткої роботи нашої інститутської родини. Зрештою, це навряд чи можливо реалізувати в коротенькій презентації.

Однак ми впевнені, що двадцять три роки минули плідно, заклавши надійне підгрунтя для подальшого професійного зростання усього колективу і кожного з нас.

Особливо варто згадати останні два навчальні роки, які тривають в умовах повномасштабного вторгнення, демонструючи незламність українського народу. Сьогодні ми дякуємо нашим захисникам і захисницям, які стримують навалу ворога і дають нам можливість жити, навчатися і працювати в рідній країні.

Дякуємо всім викладачам і співробітникам, студентам і випускникам, які своєю наполегливою працею роблять наш Інститут визнаним лідером СумДПУ імені А.С.Макаренка.

З любов'ю в серці щиро ваш директорат Навчально-наукового інституту педагогіки і психології!!!