Новини

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

Волонтери ННІПП не припиняють працювати ні на мить. Завдяки їх старанням десятки, а може й сотні людей отримують настільки необхідну допомогу.
Від початку загарбницької війни вони за покликом душі збирають кошти на підтримку боєздатності військового формування Сумської області, закупають амуніцію, тактичні рукавиці і тепловізори для хлопців та дівчат на фронті, передають харчові набори й теплі речі бійцям ЗСУ і ТО, виготовляють окопні свічки і плетуть маскувальні сітки, донатять на лікування важкопоранених військовослужбовців.
Окремим напрямом волонтерської діяльності є добровільна участь волонтерів ННІПП в гуманітарних ініціативах для цивільних громадян м. Суми та Сумської області. Вони допомагають у Сумському штабі гуманітарної допомоги, розвантажують і фасують продуктові набори для пільгових категорій сум’ян, збирають необхідну санітарно-гігієнічну продукцію для самотніх літніх людей.
Добровольці інституту допомагають дітям і дорослим, піклуються про людей з інвалідністю і пенсіонерів, безоплатно працюють там, де потрібна їх допомога – у дитячих притулках, будинках для літніх людей, на масових заходах та в стаціонарах лікарень тощо.
В цей день ми дякуємо усім волонтерам за їх безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру на землі, за щиру допомогу військовим і тим, хто її потребує!