Новини

Всеукраїнський науково-практичний семінар «Інноваційні технології у спеціальній та інклюзивній освіті: шляхи розвитку та впровадження»

05.03. 2024 року кафедрою спеціальної та інклюзивної освіти СумДПУ імені А. С. Макаренка спільно з Інститутом спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України було проведено Всеукраїнський науково-практичний семінар «Інноваційні технології у спеціальній та інклюзивній освіті: шляхи розвитку та впровадження».

Метою семінару було визначення актуальних проблем у сфері спеціальної та інклюзивної освіти та можливостей застосування новітніх технологій корекційно-реабілітаційної допомоги дітям з особливими освітніми потребами в умовах воєнного стану.
Активну участь у заході взяли здобувачі освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта, фахівці галузі професійної, загальної, спеціальної та інклюзивної освіти, фахівці галузі охорони здоров’я, соціального захисту населення, наукові працівники, представники державних установ та громадських організацій, представники волонтерського руху (організацій), батьки дітей із особливими освітніми потребами
З вітальними словами до учасників науково-практичного семінару звернулися заступник директора з наукової роботи Навчально-наукового інституту педагогіки і психології Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, кандидат філософських наук, доцент Вертель Антон Вікторович та завідувач кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, доктор педагогічних наук, професор Боряк Оксана Володимирівна.