Новини

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОМУ ІНСТИТУТІ ПЕДАГОГІКИ І ПСИХОЛОГІЇ

16 березня 2024 року відбувся День відкритих дверей у Навчально-науковому інституті педагогіки і психології Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

Захід, який відбувався у змішаному форматі, об’єднав близько 70 учасників, з-поміж яких були учні 11-х класів ЗЗСО м. Суми та області, студенти фахових коледжів та ін.

Зустріч розпочалася з вітального слова першого проректора СумДПУ імені А.С. Макаренка проф. Любові ПШЕНИЧНОЇ, яка привітала учасників заходу, закцентувавши, що вони на порозі одного з найвідповідальнішого вибору – вибору майбутньої професії та закладу вищої освіти, де її здобути.

Директор ННІПП проф. Світлана КОНДРАТЮК презентувала спеціальності, напрями діяльності і родзинки одного з провідних структурних підрозділів Педагогічного університету, окресливши лідерські позиції інституту у підготовці фахівця сучасного формату – вихователя дошкільного закладу, педагога початкової та інклюзивної освіти, психолога, менеджера освіти, соціального працівника і фахівця з соціального забезпечення, менеджера соціокультурної діяльності.

Відповідальний секретар приймальної комісії Ірина МИХАЙЛИЧЕНКО ознайомила присутніх з умовами цьогорічної вступної кампанії, зосередивши увагу на вступних випробуваннях.

Перед присутніми виступила студентський директор Євгенія ТАРАН. Вона зауважила, що навіть в умовах воєнного стану і дистанційного навчання студентське життя і студентське дозвілля в ННІПП не втратило своєї насиченості та яскравості.

Більш детально про можливості і переваги кожної спеціальності, а також перспективи працевлаштування ознайомили потенційних вступників самі студенти ННІПП, які наразі навчаються за напрямами підготовки 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, 016 Спеціальна освіта, 028 Менеджмент соціокультурної діяльності, 053 Психологія, 073 Менеджмент, 231 Соціальна робота, 232 Соціальне забезпечення. Майбутні абітурієнти також мали можливість долучитися до майстер-класів, які приготували для них викладачі та студенти Інституту педагогіки і психології.

Обираючи якісну вищу освіту й цікаве студентське життя, обирайте Навчально-науковий інститут педагогіки і психології Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка!

З нетерпінням чекаємо на навчання у 2024 році наших дорогих абітурієнтів!