Новини

Вітання з дипломом ІІІ ступеня у конкурсі студентських наукових робіт з гендерних досліджень 

12.04.2024 на базі Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка відбулася підсумкова конференція Всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу наукових робіт із галузі «Гендерні дослідження» серед студентів закладів вищої освіти України, на якій були визначені переможці та призери конкурсу.

 За результатами проведення наукової конференції і з урахуванням результатів рецензування робіт магістрантка кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності Валентина ТІРОН (0055 гр.) виборола диплом ІІІ ступеня.

 Тема конкурсної роботи «Гендерно чутлива соціальна робота у сфері репродуктивного здоров’я населення» (наук. керівн. - к.п.н., доц. Гончаренко О.В.).

 Наукові доробки 37 молодих дослідників_ць оцінювала конкурсна комісія. На кожну з поданих наукових робіт члени конкурсної комісії надали по дві рецензії (усі роботи були зашифровані). 

Рецензенти оцінили актуальність проблеми, новизну та оригінальність ідей, використані методи дослідження, теоретичну значимість наукових результатів і їхньої практичної спрямованості, рівень використання джерел наукової літератури, самостійність і доброчесність, якість оформлення, відповідність вимогам та ступінь оприлюднення отриманих результатів. 

Крім того, додаткове оцінювання робіт у день захисту здійснювалося за такими критеріями: якість оформлення презентації; володіння конкурсантами тематикою; власний внесок у виконану роботу; відповіді на запитання членів комісії.

 Вітаємо Валентину ТІРОН з успішним захистом наукової роботи, бажаємо нових здобутків і сподіваємося, що отримані знання і досвід стануть запорукою подальшої самореалізації у професійній діяльності.

 Дякуємо організаторам конкурсу за надану можливість продемонструвати свої наукові напрацювання, професійне журі і доброзичливу атмосферу. Сподіваємося на подальше наукове співробітництво!