Новини

УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ БАКАЛАВРА ВИПУСКНИКАМ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ПЕДАГОГІКИ І ПСИХОЛОГІЇ 

6 липня 2024 року в стінах актової зали Сумського державного педагогічного університету відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Навчально-наукового інституту педагогіки і психології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

 

Свято відбулося в урочистій атмосфері з музичним супроводом та щирими вітаннями почесних гостей, серед яких – перший проректор нашого Університету Любов ПШЕНИЧНА, директор Сумської філії Сумського обласного центру зайнятості Віталій САХНЮК, а також директор ННІПП Світлана КОНДРАТЮК. 

 

Радісні, усміхнені та сповнені натхнення випускники впевнено виходили на сцену, щоб отримати свої дипломи. Ці документи підтверджують їхні знання, наполегливу працю та бажання бути кращими. Церемонія вручення символізувала їхні мрії, амбіції та готовність досягати нових життєвих вершин. 

 

Приємними творчими дарунками для гостей стали пісенні номери від наших випускниць Єлизавети Кульченко і Юлії Вертій, а також хореографічна постановка від танцювального колективу під керівництвом Каріни Страшенко. Творчість наших випускниць додала позитивного настрою, особливий шарм і залишила глибоке враження у всіх присутніх.

 

У цей урочистий день підтримати і привітати новоспечених бакалаврів прийшли викладачі та співробітники ННІПП, близькі й друзі, адже отримання бакалаврського диплому – це щаслива і довгоочікувана мить для всіх учасників навчального процесу. Дружній колектив Інституту педагогіки і психології та рідні люди радо розділили урочистості з нагоди отримання документів про освіту з нашими бакалаврами!

 

Випускники висловили щиру подяку викладачам Інституту, які протягом чотирьох років навчання ділилися з ними своїми знаннями і досвідом, підтримували і допомагали в усьому.

 

Сердечно вітаємо наших випускників і щиро віримо, що завершення навчання й отримання дипломів стане для них новим етапом у професійному житті, успішним продовженням кар’єрного зростання, творчої і фахової самореалізації тощо.

 

Дорогі випускники, несіть з гордістю звання бакалаврів Навчально-наукового інституту педагогіки і психології Сумського державного педагогічного університету!

 

Вперед до перемоги!